Üdvözöljük Webáruházunkban! Kellemes vásárlást kívánunk!

Valóra szőtt álmok!

Elállás, sérült vagy hibás termék visszaküldése és visszatérítése

Elállás/visszaküldés menete

Kérjük, hogy visszaküldés esetén, lehetőség szerint a terméket eredeti, sértetlen csomagolásában szíveskedjen visszaküldeni. A Natali Méteráru Webáruház vásárlói visszaküldéshez tetszőleges szállítási módot (postai utat, futárszolgálatot) vehetnek igénybe. Felhívjuk azonban szíves figyelmüket, hogy a termék visszaküldésének költsége minden esetben a vásárlót terheli, kivéve, ha az árucikk gyári hibásan vagy sérülten érkezett a vásárlóhoz. Ha a hiba megjelölése a termék természetével vagy a hiba jellegével összeegyeztethetetlen, vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő, abban az esetben a visszaküldés szintén költsége a vásárlót terheli. A visszaküldött termékeket úgy kell becsomagolni, hogy sem a termék, sem a csomagolás ne sérüljön szállítás közben. A Natali Méteráru Webáruház nem vállal felelősséget a szállítás közben megsérült termékekért. Az elállással érintett árucikkek utánvétellel nem küldhetők vissza, utánvételes átvételt nem áll lehetőségünkben teljesíteni.

 

Visszaküldési cím: Natali Méteráru, 1152. Budapest, Illyés Gyula u.6-10

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az alábbi termékek nem visszaküldhetőek:

 

Olyan termékek, amelyek egyértelműen személyre szabottak vagy az Ön személyes igényei szerint lettek elkészítve.

 

További információk:

 

A visszaküldött áruknak eladható állapotban kell lenniük.

A visszaküldött áruk nem lehetnek használtak és rendelkezniük kell az eredeti címkékkel és csomagolással.

Amennyiben a visszaküldött termék állapota nem megfelelő, abban az esetben a visszaküldés megtagadásra kerülhet. Ilyenkor a visszaküldött árut, vagy visszaküldjük, vagy csökkentett pénzösszegű visszatérítésre teszünk ajánlatot Önnek.

Sérült vagy hibás termékek visszaküldése, visszatérítése

A sérült vagy hibás árucikkekhez kapcsolódó problémákra a leggyakoribb megoldásokat alkalmazzuk kivizsgálás után:

 

Biztosítunk cseredarabot.

Felajánlunk kedvezményt, és megtarthatja a minimális sérüléssel rendelkező terméket.

Amennyiben nem megoldható a csere és Ön a kedvezményt sem szeretné elfogadni, akkor elállhat a megrendeléstől és visszaküldheti az árut, az Natali Méteráru pedig a teljes vételárat visszatéríti.

Visszatérítés visszaküldés esetén

A vételár visszatérítése a termék visszaérkezésétől számított 14 napon belül kerül kiküldésre. Azonban a szállítás eredeti költsége NEM visszatéríthető.

A visszatérítés ugyanazon a módon történik, ahogyan a megrendelés kifizetése is történt.

 

Bankkártyás, Online fizetés esetén: a megrendelés alkalmával használt bankkártyára

Átutalás esetén: arra a számlaszámra, melyről a bejövő utalás érkezett.

Utánvételes vásárlás esetén: minden esetben kérjük írásban (e-mail formájában) megküldeni a kedvezményezett nevét és számlaszámát, ellenkező esetben nem áll módunkban a visszatérítést elindítani.

 

A fizetési módtól függően általában 20 munkanapba telik, míg a visszatérítések megjelennek a vásárló bankszámláján.

 

Fontos megjegyezni, hogy nem áll módunkban portós, vagy utánvétes csomagot átvenni, ezért a kellemetlenségek elkerülése végett, kérjük, hogy normál belföldi csomagként adja fel a visszaküldendő terméket.

 

Személyes visszahozatal esetén, kérjük, üzletünket a nyitvatartási keresse fel. Azonban előtte mindenképp szükséges e-mailen, vagy telefonon egyeztetni.

Bővebb információért, kérjük, olvassa el az Általános Szerződési Feltételek elállási jog, szavatossági jog és jótállás pontjait.